Politica de Retur

Politica de returnare:

 

Cumparatorii persoane fizice beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage din Contract (returnare), fara a fi necesara justificarea deciziei de retragere si fara a fi suportate alte costuri inafara celor prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14 din OUG nr. 34/2014,  adica:  Cumparatorul poate returna orice produs comandat din magazinul nostru virtual, in termen de 14 zile, fara penalitati si fara a i se cere motivul pentru care a luat aceasta decizie. Denuntarea de contract se face numai in scris. Pot fi returnate in baza acestor prevederi legale doar produsele ce nu au fost ridicate de la sediul / magazinul nostru. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba ambalajul original si documentele care l-au insotit – factura fiscala si chitanta, dupa caz).

 

 In maxim 30 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra bancar, prin mandat postal sau prin curier. 

 

NU vor fi acceptate la retur (enumerarea nu este limitativa):

 

 • a) Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (Aroma, tutun, siropuri s.a.);
 • b) Produsele accizabile marcate cu timbre, banderole sau orice alt tip de marcaj specific aplicat conform prevederilor legale, a caror marcaje au fost deteriorate;
 • c) Alimentele achizitionate ori produsele similare acestora desfacute;
 • d) Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • e) Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Daca se constata ca Produsele returnate se incadreaza in oricare dintre conditiile mentionate mai sus, contravaloarea acestora nu va fi achitata, iar coletul va fi retrimis catre Cumparator acesta urmand sa suporte si costurile de retrimitere.

In cazul in care produsul returnat prezinta urme de uzura, purtare, utilizare, zgarieturi, lovituri, socuri, accesorii ori documentatie lipsa, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a decide fie:

 

 • a) refuzarea coletului;
 • b) acceptarea returului si oprirea unei sume din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Cheluielile de returnare vor fi suportate de Cumparator. Nu se vor inapoia cheltuielile de transport si cele de asigurare a marfii care se vor deduce din suma de retur. Nu puteti returna un produs care are defecte provocate de dumneavoastra. Noi ne asiguram ca produsele de pe www.layals-romania.ro ajung la dumneavoastra in cele mai bune conditii.

 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Marfa returnata va fi asigurata in mod obligatoriu pe durata transportului pe cheltuiala Cumparatorului.

 

Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. Vanzatorul va suporta toate cheltuielile cu transportul si va vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. In cazul in care produsul respectiv nu mai exista in stoc, vi se va returna integral contravaloarea acestuia sau veti avea posibilitatea sa selectati alte produse de pe site-ul nostru in limita sumei achitate deja catre noi.

 

Pentru a putea returna un produs sau comanda trebuie sa ne trimiteti pe adresa noastra de email contact@layals-romania.ro.

urmoatoarile informatii:

 • – Nume si Prenume
 • – Referenta de comanda.
 • – produsul/produsele pe care doriti sa le returnati
 • – un cont bancar in care se vor restitui banii (24 caractere)


Veti primi confirmare din partea noastra in termen de 3 zile.

 

Trimiteti coletul cu produsul / produsele si factura din coletul primit la adresa noastra (P-ta Revolutiei nr. 3/2, Baia Mare, Maramures) ce va fi comunicata de catre operatorii nostri.Taxele de transport, in acest caz, vor fi suportate de Cumparator (asa cum este stipulat si mai sus). Marfa returnata va fi asigurata in mod obligatoriu pe durata transportului pe cheltuiala Cumparatorului.

 

Retragerea din Contract implica desfiintarea, partiala sau totala, a Contractului, proportional cu cantitatea de Produse pe care Cumparatorul nu mai doreste sa o achizitioneze. Perioada de retragere expira in termen de 14 zile calculate incepand cu ziua livrarii Produselor. Dreptul de retragere poate fi exercitat numai inainte de expirarea perioadei de retragere.

Back to top